GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανένας αγνοούμενος από την καταμέτρηση των επιβατών στα τουριστικά πλοιάρια - Απαγορεύτηκε η προσέγγιση σκαφών στο "Ναυάγιο"

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση επιβαινόντων στα σκάφη που βρίσκονταν στην παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο, χωρίς να αναφερθεί αγνοούμενος επιβά...

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση επιβαινόντων στα σκάφη που βρίσκονταν στην παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο, χωρίς να αναφερθεί αγνοούμενος επιβάτης.
Προληπτικά έχει εκκενωθεί η παραλία, ενώ έχει απαγορευθεί από τη λιμενική αρχή Ζακύνθου η προσέγγιση σκαφών μέχρι νεωτέρας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα Ημέρα Ζακύνθου με το Λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκο Κοκκάλα, εκείνος δήλωσε: «Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι μεταξύ των επιβατών των τουριστικών σκαφών που προσέγγισαν σήμερα την παραλία του Ναυαγίου, καθόσον δεν υπήρχαν άτομα πλην αυτών που επισκέφτηκαν την περιοχή σήμερα. Έχουν καταγραφεί άπαντες και δεν φαίνεται να λείπει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση