GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγραψε το βιβλίο «Πώς να σκοτώσεις τον άνδρα σου» και το έκανε πράξη

Η Nancy Crampton Brophy, από τις ΗΠΑ, συνελήφθη με την κατηγορία ό,τι πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα της, κάτι το οποίο η ίδια α...

Η Nancy Crampton Brophy, από τις ΗΠΑ, συνελήφθη με την κατηγορία ό,τι πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα της, κάτι το οποίο η ίδια αρνείται.

Η Nancy, λατρεύει και γράφει δοκίμια με θέμα την συζυγοκτονία και το έγκλημα. Μερικοί από τους τίτλους βιβλίων της είναι “Ο λάθος σύζυγος” και “Ο λάθος αστυνομικός”. Το 2011 είχε γράψει ένα δοκίμιο 700 λέξεων με τίτλο “Πώς να σκοτώσεις τον σύζυγό σου”.

Περιγράφοντας τον εαυτό της, μάλιστα, έγραφε σε ένα βιβλίο της, «ως συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, σκέφτομαι αρκετά συχνά τον φόνο και τις διαδικασίες εξιχνίασης εγκλημάτων από την Αστυνομία. Εξάλλου, αν ο φόνος έχει ως στόχο να με “απελευθερώσει”, σίγουρα δεν θα ήθελα να περάσω όλη τη ζωή μου στη φυλακή».

Ο σύζυγος της, ήταν καθηγητής σε Σχολή Μαγειρικής, στην …κουζίνα της οποίας βρέθηκε το πτώμα του.  

Λίγες ώρες μετά από την δολοφονία του, η σύζυγός του, ύποπτη για το έγκλημα, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Facebook όπου χαρακτήριζε τον άνδρα της τον «καλύτερό της φίλο» και δήλωνε σοκαρισμένη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο πάνω από 25 χρόνια. Η συγγραφέας συνήθιζε να αναφέρεται στον άνδρα της ως “ο κ. Σωστός”, αναφέροντας ωστόσο ό,τι όπως όλα τα ζευγάρια ..αντιμετώπιζαν τις δυσκολίες τους.

Η δίκη με εκείνη στο εδώλιο κι εκείνον στο …χώμα, θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση