GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μολότοφ κατά αστυνομικών κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Σε ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στο ύψος του τουρκικού προξενείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε τις πρώτες...

Σε ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στο ύψος του τουρκικού προξενείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ομάδα κουκουλοφόρων.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους βγήκαν μέσα από το χώρο του πανεπιστημίου στην οδό Αγίου Δημητρίου και στην οδό Εθνικής Αμύνης και πέταξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και τους απώθησαν αρκετές φορές με χρήση χημικών.

Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε τρεις κάδους στην οδό Εθνικής Αμύνης και αργότερα αποχώρησαν. Τα επεισόδια διήρκεσαν μία ώρα, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αλλά προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα οχήματα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση