GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Η συμφωνία των Πρεσπών δίνει τη δυνατότητα για αμοιβαία αποδεκτό συμβιβασμό

Μιλώντας στο γεύμα που παρέθεσε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης της Κεντρικ...

Μιλώντας στο γεύμα που παρέθεσε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας πως η σημερινή συγκυρία δίνει τη δυνατότητα για αμοιβαία αποδεκτό συμβιβασμό στο θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ, κατά την άποψη της κυβέρνησης.

Ανέφερε, επίσης, ότι «απόρριψη αυτού του συμβιβασμού δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε έναν ευνοϊκότερο συμβιβασμό στο μέλλον, οπότε το κόστος, μετρούμενο με εθνικούς όρους μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά υψηλό».

Κατά τον κ. Δραγασάκη, σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να συζητηθεί το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ανεξαρτήτως από την επιμέρους άποψη του καθενός.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση