GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απρόοπτο στην ΑΕΚ λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μια ημέρα ιδιαίτερα κρίσιμη σχετικά με την κατάσταση του Λούκας Μπογέ ήταν η σημερινή. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ υπο...

Μια ημέρα ιδιαίτερα κρίσιμη σχετικά με την κατάσταση του Λούκας Μπογέ ήταν η σημερινή.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από το ιατρικό τιμ της «Ένωσης» και αποδείχτηκε ότι η κατάστασή του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Κάτι που σημαίνει ότι ο Μπογέ δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με στόχο να μπει με την ομάδα. Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές στη σχετική ενημέρωσή τους: «Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες».

Την ίδια στιγμή, νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Κι αυτό διότι ο Άλεφ υπέστη κάκωση στον δεξιό του προσαγωγό. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, το οποίο του το προκάλεσε ένα σουτ. Έτσι, αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και το πρόβλημα της όποιας ζημιάς του Βραζιλιάνου.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε (πλην του Μπογέ) και ο Αλμπάνης.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση