GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κινηματογραφικό" τροχαίο στην Κρήτη: Τον τράκαρε, τον έσυρε στο δρόμο, τον πέταξε πάνω σε μία πινακίδα κι εξαφανίστηκε

Το σοκαριστικό τροχαίο που είχε στα Χανιά περιγράφει ένας ιδιοκτήτης οχήματος στο flashnews.gr κάνοντας έκκληση να βρεθεί ο υπαίτι...

Το σοκαριστικό τροχαίο που είχε στα Χανιά περιγράφει ένας ιδιοκτήτης οχήματος στο flashnews.gr κάνοντας έκκληση να βρεθεί ο υπαίτιος του ατυχήματος που, αμέσως μετά το ατύχημα, φρόντισε να "γίνει καπνός".

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ένα αγροτικό Toyota 4x4, τον παρέσυρε με το όχημα του και σέρνοντάς τον για μία απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων τον ''πέταξε '' πάνω σε πινακίδα καταστήματος και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Από το απίστευτο αυτό περιστατικό, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, προκλήθηκαν όμως μεγάλες υλικές ζημιές στο όχημα του καταγγέλλοντα.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος αλλά δυστυχώς κανείς από τους συγκεντρωμένους δεν κατάφερε να καταγράψει την πινακίδα του αγροτικού που προκάλεσε το τροχαίο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση