GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα έχετε πεντακάθαρο πάτωμα χωρίς να σκουπίζετε κάθε μέρα

Αν όσο και να καθαρίζετε το πάτωμά σας φαίνεται βρώμικο -ή βρωμίζει πολύ γρήγορα- τότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το κρατά...

Αν όσο και να καθαρίζετε το πάτωμά σας φαίνεται βρώμικο -ή βρωμίζει πολύ γρήγορα- τότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το κρατάτε καθαρό, ακόμη κι όταν δεν κάνετε τίποτα.

-Βάλτε πατάκια σε κάθε είσοδο του σπιτιού. Πέρα από την εξώπορτα, βάλτε πατάκι στις μπαλκονόπορτες (συνήθως μαζεύεται πολλή βρωμιά στα μπαλκόνια από τον αέρα με αποτέλεσμα να συνηθίζετε να την μεταφέρετε μέσα στο σπίτι κάθε φορά που βγαίνετε στο μπαλκόνι σας) και έξω από το μπάνιο σας.

-Τοποθετήστε χαλάκια σε σημεία που «κινδυνεύουν». Συνήθως μπροστά από το νεροχύτη της κουζίνας και μπροστά από το ψυγείο είναι τα δύο σημεία που θα ήταν καλό να βάλετε χαλάκια, γιατί εκεί πέφτουν πιο συχνά φαγητά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεκέδες στο πάτωμα.

-Βάλτε προστατευτικά στα πόδια των επίπλων. Με αυτόν τον τρόπο θα προφυλάξετε το πάτωμα από τυχόν γδαρσίματα που μπορεί να γίνουν κατά τη μετακίνησή τους.

-Βγάλτε τα παπούτσια. Αποφεύγετε να περπατάτε με παπούτσια πάνω στο πάτωμα (και κυρίως πάνω στο παρκέ). Κάθε φορά που γυρίζετε από τη δουλειά φροντίζετε να βγάζετε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι. Για το λόγο αυτό καλό είναι να αφήνετε τις παντόφλες σας στην είσοδο του σπιτιού σας.

-Μην σέρνετε τα έπιπλα. Προσπαθήστε να τα σηκώνετε για να τα μεταφέρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση