GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει Ισπανία για να δει το Βαλένθια-Μπέτις ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 20 του μήνα την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο προπονητής των ερυθρόλευκων Πέδρο ...

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 20 του μήνα την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο προπονητής των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς θα πάει όπως όλα δείχνουν στην Ισπανία για να δει από κοντά τον εκτός έδρας αγώνα της πρώτης αντιπάλου του Ολυμπιακού με την Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο Μαρτίνς σχεδιάζει να κάνει ταξίδι – αστραπή στην Βαλένθια για να δει το Σάββατο 15 Σπετεμβρίου το ματς των Ανδαλουσιάνων στο Μεστάγια και την Κυριακή το μεσημέρι να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο.
Πολλές φορές έχει φανεί η σημασία που δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανάλυση του αντιπάλου και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια με Λουκέρνη και Μπέρνλι. Ο 48χρονος τεχνικός θέλει να έχει καλή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου του Ολυμπιακού ώστε να είναι σε θέση να αναλύσει καλά τους Ισπανούς στην ομάδα του.
Όλα λοιπόν δείχνουν πως ο Μαρτίνς θα πάει στην Ισπανία για να δει από κοντά την Μπέτις ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνεργάτης του Πορτογάλου προπονητή είχε πάει στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας Μπέτις – Σεβίλλη και είδε την αντίπαλο των Πειραιωτών να επικρατεί με 1-0.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση