GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των επιθέσεων σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια- Ανάμεσά τους δύο ανήλικοι

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δύο ανήλικα, ...

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δύο ανήλικα, ως οι δράστες επιθέσεων εναντίον αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκαν:

Δύο νεαροί, 21 και 23 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων, οι οποίες την 1η Απριλίου 2018 και την 20η Μαΐου 2018, αντίστοιχα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, πετρών και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Ένας 17χρονος και μια αλλοδαπή 15 ετών, που συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία, στις 3 Ιουνίου 2018, επιτέθηκαν, επίσης, με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικές δυνάμεις στο ίδιο σημείο. Οι ταυτοποιήσεις αυτές θα συσχετιστούν με τις ανάλογες ποινικές δικογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση