GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε στο γιατρό με πονοκέφαλο και ανακάλυψε ότι είχε μαχαίρι στο κεφάλι - ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει η ακτινογραφία του κεφαλιού ενός άνδρα πάνω στο οποίο ήταν καρφωμένο ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών, τέσσερις μέρες α...

Συγκλονίζει η ακτινογραφία του κεφαλιού ενός άνδρα πάνω στο οποίο ήταν καρφωμένο ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών, τέσσερις μέρες αφού δέχθηκε μαχαιριά!

Ο 25χρονος, από τη Νότιο Αφρική μαχαιρώθηκε από φίλο του κατά τη διάρκεια καβγά και μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ενώ δέχθηκε μαχαιριά και στο στομάχι.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η λεπίδα μπήκε κάτω από το μάτι του και έμεινε εκεί λόγω του ότι «σκάλωσε» στο κόκκαλό του.

Οι γιατροί δημοσίευσαν τις ακτινογραφίες, εξαιτίας του πρωτοφανούς γεγονότος.

Αρχικά ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ, όμως στη συνέχεια διακομίστηκε σε άλλο, πιο εξιδεικευμένο.

Ο λόγος που ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο ήταν επειδή είχε πονοκέφαλο και πονούσε όταν έπρεπε να κοιτάξει προς το κάτω με το αριστερό του μάτι.

Τον ασθενή ανέλαβαν οφθαλμίατροι, όμως λόγω της έκτασης του τραύματος, συνέβαλαν στη θεραπεία και ωτορινολαρυγγολόγοι, χειρουργοί και νευροχειρουργοί.

Χρειάστηκαν πάνω από δύο μέρες μέχρι να μπορέσει να κάνει αγγειογραφία, η οποία έδειξε ότι δεν είχε υποστεί τραυματισμό στα νεύρα του και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου του αφαιρέθηκε ολόκληρο το μαχαίρι.

Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής, αφού ο νεαρός δεν υπέστη καμία βλάβη και δύο μέρες μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο, ενώ θα χρειαστεί ένα μήνα παρακολούθησης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δέχθηκε τη μαχαιριά ενώ «προσπαθούσε να βοηθήσει έναν φίλο του», χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, ενώ σημείωσε ότι δεν είχε καταλάβει πως είχε μαχαιρωθεί μέχρι που του έγινε η πρώτη ακτινογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση