GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη σύγκρουση ταχύπλοων στην Πάρο

Σύγκρουση δύο ταχύπλοων σκαφών σημειώθηκε χθες στο στενό Πάρου - Αντιπάρου με αποτέλεσμα μια 59χρονη γυναίκα να τραυματιστεί στο π...

Σύγκρουση δύο ταχύπλοων σκαφών σημειώθηκε χθες στο στενό Πάρου - Αντιπάρου με αποτέλεσμα μια 59χρονη γυναίκα να τραυματιστεί στο πόδι.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κολυμβητικού αγώνα, όταν ένα ταχύπλοο σκάφος με τρεις επιβαίνοντες προσπάθησε να περάσει τον δίαυλο που χρησιμοποιούσαν οι αθλητές. Το σκάφος ασφαλείας μόλις το αντιλήφθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να του σταματήσει την πορεία για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Δυστυχώς όμως, τα δύο σκάφη συγκρούστηκαν, ενώ αυτό με τους 3 επιβαίνοντες βυθίστηκε. Η 59χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο αριστερό της πόδι ενώ χθες αργά το βράδυ, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema, τραβήχτηκαν δυο μόλις λεπτά μετά το ατύχημα. Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αιτια του ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση