GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΕ για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την Αστυνομία σχετικά με την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Ιράν. Η ΕΔΕ διατάχ...

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την Αστυνομία σχετικά με την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Ιράν.

Η ΕΔΕ διατάχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την πλευρά των αντιεξουσιαστών, που φαίνεται ότι ο φρουρός του κτιρίου δεν αντέδρασε και απομακρύνθηκε από το κουβούκλιο φύλαξης, κλειδώνοντας το – προφανώς για να μην του πάρουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Αμέσως μετά, ένας εκ των δραστών σπάει το παράθυρο από το κουβούκλιο με σφυρί, ενώ τα υπόλοιπα μέλη πετούν μπουκάλια με μπογιά στο κτίριο, ανενόχλητα και δίχως ο αστυνομικός να κάνει ή να λέει το παραμικρό, υπακούοντας πλήρως στις «προσταγές» των αναρχικών που του λένε «μην πάρεις τηλέφωνο», «φύγε σε παρακαλώ», «βγες για να μην χτυπήσεις από τα γυαλιά», «μην ακουμπήσεις το όπλο».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news.gr στο πλαίσιο της ΕΔΕ θα διερευνηθεί και η αμφίεση του, καθώς ο φρουρός είναι ντυμένος με λευκή μπλούζα και όχι με την στολή του, φέροντας το υποπολυβόλο του κρεμασμένο στον ώμο του από τον αορτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση