GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει… φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους Αρκάδες την προσεχή Κυριακή (16/09,...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει… φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους Αρκάδες την προσεχή Κυριακή (16/09, 20:30).

Ουσιαστικά δεν έχει κάνει δοκιμές ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός και ουσιαστικά αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία θα είναι η τελευταία πριν το ματς με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Διότι οι διεθνείς δεν βρίσκονται ακόμα στου Ρέντη και η επιστροφή των 16 ποδοσφαιριστών που είχαν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας. Οπότε, δεν έχει ακόμα όλα του τα «εργαλεία» στη διάθεσή του ο 48χρονος προπονητής.

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι ακολουθεί την Πέμπτη ο δύσκολος αγώνας (20/09, 22:00) με την Μπέτις για τους ομίλους του Europa League, αλλά και το πολύ βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί.

Γκιγέρμε και Νάτχο (έπαιξε 90’ στο φιλικό του Ισραήλ κόντρα στη Β. Ιρλανδία) δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν, με τον Βραζιλιάνο να μην έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.

Αυτό φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί με τον Ναουέλ, που δούλεψε πολύ κατά την απουσία των διεθνών και είναι πιθανόν να δώσει ανάσες στον Χριστοδουλόπουλο. Έπαιξε σε όλο το ματς της Ελλάδας κόντρα στην Ουγγαρία και ο Μαρτίνς τον θέλει... φρέσκο κόντρα στους Σεβιγιάνους.

Πιο ξεκάθαρη θα είναι η κατάσταση μετά την προπόνηση της Παρασκευής και σίγουρα μετά από αυτή του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση