GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούνται δύο άτομα που φαίνονται σε βίντεο να χτυπούν τον επίδοξο ληστή στο κοσμηματοπωλείο

Η αστυνομία αναζητά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο άνδρες που εμφανίζονται σε δύο διαφορετικά βίντεο να χτυπούν μαζί τον ιδιοκτήτη τον 3...

Η αστυνομία αναζητά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο άνδρες που εμφανίζονται σε δύο διαφορετικά βίντεο να χτυπούν μαζί τον ιδιοκτήτη τον 33χρονο επίδοξο ληστή του κοσμηματοπωλείου, ο οποίος ήταν γνωστός για την ακτιβιστική του δράση.

Ο ένας εμφανίζεται να χτυπά μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου τον Ζαχαρία Κωστόπουλο , ενώ εκείνος όταν προσπαθεί να βγει από τη βιτρίνα του καταστήματος.

Πιθανότατα ήταν διερχόμενος γιατί οι αστυνομικοί ρώτησαν τους καταστηματάρχες της περιοχής όμως κανείς δεν γνώριζε τον μεσήλικα που χτύπησε τον 33χρονο.

Χθες κυκλοφόρησε ένα δεύτερο βίντεο με ένα νεαρό άτομο που χτυπάει από πίσω τον 33χρονο στην προσπάθειά του να σηκωθεί και να φύγει.

Από τις αρχές γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι δύο άνδρες, όμως τα βίντεο δεν είναι καθαρά και δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Αύριο θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 33χρονου, από την οποία θα προκύψει εάν ο θάνατός του προήλθε από τα χτυπήματα ή τα σπασμένα τζάμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση