GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αυτό το ματς θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιάγια Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ διαρκώς ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η πρεμιέρα του ...

Ο Γιάγια Τουρέ διαρκώς ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του Ιβοριανού μέσου θα πραγματοποιηθεί στο ματς Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας, λίγες ημέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, μετά την κλήρωση, που έγινε στην ΕΠΟ πριν από λίγες ώρες οριστικοποιήθηκε ότι ο Ιβοριανός σούπερ σταρ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά έπειτα από την επιστροφή του, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ξανά, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (27/9) σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει, ασφαλώς, πόλο έλξης, όχι μόνο λόγω της πρεμιέρας του Γιάγια Τουρέ, αλλά κι επειδή σε αυτό το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, άρα θα επιλέξει πολλά νέα πρόσωπα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τρεις ημέρες νωρίτερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Δευτέρα 24/9) και τρεις ημέρες αργότερα (Κυριακή 30/9) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Για την ιστορία το τελευταίο παιχνίδι του Γιάγια Τουρέ με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στις 14 Μαΐου του 2006 με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση