GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάεφ: Αναμένουμε διπλασιασμό των εμπορικών συναλλαγών με την Ελλάδα

Το χαρτί της γιγάντωσης της οικονομίας έριξε στο τραπέζι ο Ζόραν Ζάεφ, προκειμένου να πείσει τους πολίτες της χώρας του να ψηφίσου...

Το χαρτί της γιγάντωσης της οικονομίας έριξε στο τραπέζι ο Ζόραν Ζάεφ, προκειμένου να πείσει τους πολίτες της χώρας του να ψηφίσουν υπέρ της «Συμφωνίας των Πρεσπών» στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτέμβριου.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ βρέθηκε στην πόλη Μπίτολα, συναντήθηκε με επιχειρηματίες και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το άρθρο 13 και το άρθρο 14 της συμφωνίας καθορίζουν σαφώς το πλαίσιο που έχει να κάνει με τις οικονομικές σχέσεις. Η συνεργασία με την Ελλάδα στο μέλλον θα γίνει πολύ πιο παραγωγική. Όταν η συμφωνία κυρωθεί από την ελληνική Βουλή αναμένουμε διπλασιασμό των εμπορικών συναλλαγών των δύο κρατών» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Καλό θα ήταν οι πολίτες της Μπίτολα να προετοιμαστούν για την είσοδο στην ελληνική αγορά, που είναι πολύ καλή και ποιοτική», πρόσθεσε ο Ζάεφ.

Σε ό,τι αφορά στην είσοδο στο ΝΑΤΟ την προσδιόρισε χρονικά στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση