GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενίας κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντομπάσκετ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης Σλοβένοι ηττήθηκαν και από την Τουρκία (77-86) και πλέον είναι με το... 1,5 πόδι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οπ...

Οι πρωταθλητές Ευρώπης Σλοβένοι ηττήθηκαν και από την Τουρκία (77-86) και πλέον είναι με το... 1,5 πόδι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο θα βρεθούν μόνο με θαύμα!
Η Σλοβενία παραμένει στην τελευταία θέση του Group I με ρεκόρ 2-6 και θέλει 4/4 στα επόμενα δύο «παράθυρα», αλλά και έναν τρελό συνδυασμό αποτελεσμάτων και διαφορών ώστε να προκριθεί στην Κίνα.
Στην αντίπερα όχθη, οι Τούρκοι ανέβηκαν στο 6-2 και έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους, για να πάρουν το χρυσό εισιτήριο.
Με τον Φουρκάν Κορκμάζ (24π.) και τον Τσεντί Οσμάν (19π., 11ρ.) να έρχονται από το ΝΒΑ και να κάνουν τη διαφορά, οι Τούρκοι πήραν το διπλό στην Λιουμπλιάνα. Πολύ καλός ήταν και ο Σκότι Ουίλμπεκιν (22π. με 6/8 3π.), που αποχώρησε τραυματίας στο φινάλε.
Για τους Σλοβένους δεν αρκούσε ο Άντονι Ράντολφ (24π., 12ρ.).
Τα Δεκάλεπτα: 20-22, 38-41, 59-67, 77-86
Σε άλλο παιχνίδι του ομίλου το Μαυροβούνιο κέρδισε την Ουκρανία 90-84 και την έπιασε στην 4η θέση με ρεκορ 4-4.
Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ Νίκολα Ιβάνοβιτς σημείωσε 30 πόντους και πρωταγωνίστησε για τους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση