GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί ...

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί - εν ενεργεία και απόστρατοι - ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυναν ομοσπονδίες και ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ.

Το «ραντεβού» των ένστολων δόθηκε στις 6 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, όπου ακολούθησαν ομιλίες των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. Στις τοποθετήσεις τους, οι ομιλητές ζήτησαν μεταξύ άλλων, την πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνηση στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, και τη χορήγηση των αντίστοιχων αναδρομικών, όπως επίσης την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας μέσω νέων προσλήψεων, τον εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων και την αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

Στη συνέχεια, οι συγκεντρωθέντες - πολλοί εξ αυτών έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές της Ελλάδας - συγκροτήθηκαν σε πορεία και κρατώντας πυρσούς, κόρνες και σφυρίχτρες κινήθηκαν προς το ΥΜΑ-Θ, όπου ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση