GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούρου: Με παρουσιάζουν πότε ως «αόρατη», πότε ως «ορατή», ανάλογα με το τι τους συμφέρει- ΦΩΤΟ

Τη δική της απάντηση, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σε εκείνους που της προσάπτουν ότι βρέθηκε...

Τη δική της απάντηση, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σε εκείνους που της προσάπτουν ότι βρέθηκε στο Μάτι ως «γκεστ», δίνει η περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Η ίδια τονίζει ότι έχει επιλέξει την πορεία της όχι πριν «από ένα ή έξι μήνες».

"Είναι μια στάση ζωής, είναι ένα τρόπος άσκησης διοίκησης" γράφει η κ. Δούρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Φθάνει πια με μια παρεούλα, τρολ και ορισμένα ΜΜΕ που δεν σέβονται ούτε θανάτους, ούτε πόνο αλλά ούτε και την σε εξέλιξη έρευνα της Δικαιοσύνης. Προσπαθούν με κάθε τρόπο, με κάθε ψέμα, να περάσουν τη δική τους, διαστρεβλωμένη, εικόνα. Γιατί έτσι τους βολεύει, κομματικά, πολιτικά. Ανήθικα".

Προσθέτει δε το εξής: "Ας το πάρουν όμως απόφαση. Δεν θα τους περάσει. Ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε μπροστά τους".

Η ίδια εξηγεί τη στάση της, χρησιμοποιώντας παραδείγματα, όπως το Κέντρο Logistics που ίδρυσε η Περιφέρεια Αττικής: "Όταν, στην κορύφωση του μεταναστευτικού φαινομένου τον Μάρτιο του 2016, ιδρύσαμε το Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης (Κέντρο Logistics) για τους πρόσφυγες/μετανάστες, την ώρα που κάποιοι εμβολίαζαν -«έτσι χωρίς πρόγραμμα»- μεταναστόπουλα, εμείς επιλέγαμε τη δημιουργία μιας δομής για τη συστηματική τους στήριξη. Χωρίς να καλέσουμε τις κάμερες να μας απαθανατίσουν...".

Αναφερόμενη στη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους από την Περιφέρειας Αττικής η κ. Δούρου υποστήριξε: "Όταν λύσαμε το χρόνιο πρόβλημα της μετακίνησης χιλιάδων μαθητών της Αττικής εγκαίρως στα σχολεία τους, στην αρχή της χρονιάς, δεν βγήκα φωτογραφία ως συνοδός σε πούλμαν".

Και προσθέτει για το υπό εξέλιξη έργο της διευθέτησης του ρέματος της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα: "Όταν ξεκινήσαμε το μεγάλο, και επί δεκαετίες σε εκκρεμότητα, αντιπλημμυρικό έργο διευθέτησης του Ρέματος Αγ. Αικατερίνης στη Μάνδρα, δεν ανέβηκα σε καμία μπουλντόζα για να τουϊτάρω μετά τη σχετική φωτό μου. Ούτε κάλεσα τα κανάλια για θριαμβολογίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση