GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν.ΥΟΡΚΗ! Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής άφησε (ενοχλημένος) τον Τσίπρα για την Λαγκάρντ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος εμφανίσθηκε για λίγα μόλις λεπτά της ώρας στη δεξίωση που παρατέθηκε από το Γενικ...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος εμφανίσθηκε για λίγα μόλις λεπτά της ώρας στη δεξίωση που παρατέθηκε από το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης προς τιμήν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησε, κάνοντας πολλούς να διερωτώνται τι συνέβη.
Ακόμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας τον προσφώνησε και είπε επί λέξει «δεν ξέρω αν είναι εδώ, με υποδέχθηκε πριν λίγο».

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Παντελεήμονα Παπαδόπουλο, παρουσιάσθηκε για λίγο, ασπάσθηκε τον κ. Αλέξη Τσίπρα, συνομίλησε λίγο με την σύντροφό του κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα και έφυγε.

Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι πήγε στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» που έχει ιδρύσει ο Ραβίνος Arthur Schneier στην οποία τιμήθηκε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, όπου είχε προσκληθεί να είναι ανάμεσα στους ομιλητές.

Υπογραμμίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη αγνόησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο και γενικότερα την Εκκλησία, δεν πραγματοποίησε έστω ολιγόλεπτη εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Αντ’ αυτού ο κ. Τσίπρας είχε βγει περίπατο με τη συνοδεία του στην Times Square στο Μανχάταν. %82/

https://www.ekirikas.com/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση