GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεμιστήρας έπεσε στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ανεμιστήρας οροφής ...

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ανεμιστήρας οροφής αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε δύο μαθητές.

Το περιστατικό συνέβη την πρώτη ώρα, στην Γ' Δημοτικού. Τη στιγμή που η δασκάλα των καλλιτεχνικών έβαλε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα της οροφής, αυτός έπεσε ολόκληρος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα δύο παιδιά. Η μία μαθήτρια έχει χτυπήσει στον αυχένα και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ενώ το δεύτερο παιδί έχει εκδορές.

"Η κόρη μου που χθες ήταν μέσα στην τάξη, έπαθε υστερία. Έκλαιγε, ούρλιαζε...", αναφέρει μια μητέρα μαθήτριας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, το κτίριο είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν γίνεται συντήρηση, με συνέπεια να συμβαίνουν διάφορα περιστατικά και να τραυματίζονται μαθητές. 

Πρέπει άμεσα να γίνουν εργασίες ώστε να μπορούν τα παιδιά να κάνουν μάθημα με ασφάλεια, τονίζουν. 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση