GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ! Ο ΨΙΝΑΚΗΣ γλεντοκοπούσε (στο τσακίρ κέφι) στο γάμο του Ρέμου...

Nicos Hassapopoulos   Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική και ο Ψινάκης εμφανίστηκε να γλεντά στον γ...

Nicos Hassapopoulos 
Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική και ο Ψινάκης εμφανίστηκε να γλεντά στον γάμο της χρονιάς.

Βασίλης Δασκαλόπουλος‎ 
Ιδού ο «δήμαρχος» Μαραθώνα που μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την εγκληματική απουσία του και αμέλεια που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, που χάθηκαν 99 ζωές.

-----------------------
Μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο εθεάθη να «δίνει ρέστα» και να γλεντοκοπάει με την ψυχή του στον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ. Προσκεκλημένοι του ζευγαριού είχαν μείνει άφωνοι βλέποντας τον κ. Ψινάκη στο τσακίρ κέφι να μην έχει ίχνος ευαισθησίας και αυτοσυγκράτησης, την ώρα που οι δημότες του και οι υπάλληλοι του δήμου εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών στην πολύπαθη περιοχή.
Ένας Ψινάκης βγαλμένος από τις χλιδάτες μέρες μίας αμετροεπούς ανεμελιάς, βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες στο «γάμο της χρονιάς», συμπεριφερόμενος με απρέπεια απέναντι στη μνήμη των δεκάδων νεκρών και των οικογενειών που μετρούν τις πληγές τους, ελπίζοντας ματαίως στη συνδρομή του δήμου και την προσωπική κινητοποίηση του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση