GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τον φρουρό της Πρεσβείας του Ιράν μετά τον θάνατο της συζύγου του

Ακύρωσε ο Αρχηγός την Αστυνομίας την «ποινή» που είχε επιβληθεί στον φρουρό της πρεσβείας του Ιράν, λόγω της αμφίεσης του και της αντίδρα...

Ακύρωσε ο Αρχηγός την Αστυνομίας την «ποινή» που είχε επιβληθεί στον φρουρό της πρεσβείας του Ιράν, λόγω της αμφίεσης του και της αντίδρασής του κατά την επιδρομή του «Ρουβίκωνα» .
Σημειώνεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την επίθεση και τον σάλο που ακολούθησε, γνωστοποιήθηκε ότι ο φρουρός θα μετακινηθεί από τη φύλαξη της πρεσβείας και θα επιστρέψει τις περιπολίες, ενώ ο Διοικητής του Τμήματος Ψυχικού, όπου υπάγεται, θα μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία.
Όμως, η είδηση του θανάτου της συζύγου του ειδικού φρουρού ανέτρεψε τα δεδομένα.
Την είδηση έφερε στο φως το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, που ζητούσε με ανακοίνωσή του να ανακληθεί η «άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης».
Έτσι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news.gr με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, δεδομένου και του θρήνου στην οικογένεια του φρουρού, «πάγωσε» η μετακίνηση του στις περιπολίες και μένει να αποφασιστεί πότε και που θα μετακινηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση