GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασκήθηκε δίωξη στον Λουτσέσκου για τον… Χίτλερ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις που έκανε σε ρουμανικά Μ...

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις που έκανε σε ρουμανικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει από το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ότι πέρυσι έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο και πως όσα γίνονται στην Ελλάδα γίνονταν μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ.

«Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ!

Η δίωξη που ασκήθηκε δε σημαίνει αυτόματα και τιμωρία, ωστόσο, το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ επανέλαβε για δεύτερη φορά τόσο ακραία ρητορική, προσπαθώντας να παρομοιάσει εντελώς άσχετα μεταξύ τους πράγματα, είναι πιθανό να του επιφέρουν τιμωρία. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά απειλείται με πρόστιμο από 20.000 μέχρι και 40.000 ευρώ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν ανησυχούν και ότι ο προπονητής θα δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει στους αρμοδίους και το θέμα θα λήξει.

Αναλυτικά:

Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για πράξη (δηλώσεις σε ΜΜΕ) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ.1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση