GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουλντόζες στην Ανάβυσσο - Κατεδαφίστηκαν αυθαίρετες εγκαταστάσεις στην παραλία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αυθαίρετες εγκαταστάσεις ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο κατεδάφισαν το πρωί της Δευτέρας συνεργεία του υπουργείου Περιβάλλοντος. Πρόκει...

Αυθαίρετες εγκαταστάσεις ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο κατεδάφισαν το πρωί της Δευτέρας συνεργεία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Πρόκειται για την πρώτη κατεδάφιση αυθαίρετης κατασκευής πάνω στον αιγιαλό, κατά μήκους της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, ενώ έχουν ήδη ελεγχθεί και συγκεντρωθεί περισσότερες από 50 πολεοδομικές αυθαιρεσίες σε αιγιαλούς και παρακείμενες δασικές εκτάσεις.

Ο Ειδικός Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Δόμησης και Ενέργειας, Δημήτρης Δερματάς, επιβλέπει την κατεδάφιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, το πρωτόκολλο κατεδάφισης για τον συγκεκριμένο χώρο έχει εκδοθεί από το 1977.

Την ίδια ώρα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττική συνεχίζει τις κατεδαφίσεις στην περιοχή του Γραμματικού, ενώ αναμένεται να δοθεί και το «πράσινο φως» για τα αυθαίρετα σε ρέματα της Μάνδρας.

Οι υπηρεσίες έχουν ελέγξει και συγκεντρώσει περίπου 25 αυθαίρετα σε αιγιαλούς και ακόμα 25 σε δασικές περιοχές, μόνο στην Αθηνών – Σουνίου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση