GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή η γυναίκα κάνει σχέσεις μόνο με παντρεμένους - Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει τη συγκατάθεση των συζύγων - ΦΩΤΟ

Δεν είμαι αντροχωρίστρα, επιμένει η Σαμ Τέιλορ, 44 ετών από το Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία δηλώνει πολυγαμική, αρνείται να...

Δεν είμαι αντροχωρίστρα, επιμένει η Σαμ Τέιλορ, 44 ετών από το Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία δηλώνει πολυγαμική, αρνείται να μπει σε σχέση και διατηρεί παράλληλες σχέσεις με τρεις παντρεμένους άνδρες.

Η Σαμ επέλεξε την... ποικιλία στη ζωή της αφού βαρέθηκε τη μονογαμία μετά την τελευταία σχέση της.

Όπως δήλωσε, "το σεξ είναι σαν το φαγητό, όσο καλό κι αν είναι, είναι πολύ βαρετό αν τρως το ίδιο κάθε βράδυ. Γιατί να μην έχω ποικιλία και να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα;Με αυτόν τον τρόπο η ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. η ζωή είναι πολύ σύντομη για να την περάσεις μόνο με έναν άνθρωπο".

Η ίδια εξηγεί ότι βγαίνει μόνο με άνδρες που διατηρούν ανοιχτό γάμο ή δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τις γυναίκες τους. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα οι εραστές της έχουν την... άδεια των συζύγων τους.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση