GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σωτήρια παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ- Σταμάτησαν την αιμορραγία σε θύμα ληστείας - Σκληρές εικόνες

Σωτήρια στάθηκε η παρέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, για ένα νεαρό άνδρα, που έπεσε θύμα άγριας αιματηρής ληστείας στο κέν...

Σωτήρια στάθηκε η παρέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, για ένα νεαρό άνδρα, που έπεσε θύμα άγριας αιματηρής ληστείας στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό από την Ερυθραία, ο οποίος δέχτηκε τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου στην συμβολή των οδών Πατησίων και Λέσβου την επίθεση τριών ατόμων προκειμένου να τον ληστέψουν. Το θύμα αντιστάθηκε, αλλά οι δράστες του άρπαξαν κάποια χρήματα και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τον πέταξαν με δύναμη στην τζαμαρία ενός καταστήματος, με αποτέλεσμα ένα από τα τζάμια να το κόψει την μηριαία αρτηρία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί καταβάλλουν αγωνιώδη προσπάθεια

προκειμένου να διασώσουν το θύμα. Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια μιας ζώνης και ενός γκλομπ, προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία. Στη συνέχεια, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και είχε μόλις 5-10' προκειμένου να σωθεί.

Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση