GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούρου: Είμαι έτοιμη να συμβάλλω με κάθε μέσο στο έργο της Δικαιοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ

«Βρίσκομαι στο γραφείο μου ως οφείλω λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Είδα το πρόσωπό μου στο σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης παρόλο...

«Βρίσκομαι στο γραφείο μου ως οφείλω λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Είδα το πρόσωπό μου στο σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης παρόλο που καταλαβαίνω ότι η Εισαγγελέας ορθά καλεί διψήφιο αριθμό ανθρώπων. Το λέω αυτό γιατί έχει αξία και μην παριστάνουμε τους Εισαγγελείς» ανέφερε η Ρένα Δούρου σχετικά με την κλήση της για εξηγήσεις της αναφορικά με τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

«Θέλω να θυμίσω κάτι. Ήμουν η ίδια που προσήλθε πρώτη στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα αναφορά για την πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας. Είχα λοιδωρηθεί, πολιτικοί αντίπαλοι είχαν πει ότι πήγα για να αυτομηνυθώ. Η ίδια είχα πει ότι πρέπει να μπει τέλος στην κουλτούρα της ατιμωρησίας και της ανευθυνότητας» συμπλήρωσε.

«Είτε είναι πλημμύρα είτε είναι φωτιά και δεν είναι τυχαίο ότι μπερδευτήκατε γιατί νομίζατε ότι μπορούσε να αφορά το Μάτι κάποιοι είναι υπεύθυνοι. Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με κάθε μέσο στο έργο της δικαιοσύνης. Ο χρόνος της δικαστικής έρευνας είναι επαρκής» πρόσθεσε η Περιφερειάρχης Αττικής.

«Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής θέλουν να διευκολύνουν ώστε να μπει τέλος στην κουλτούρα της ανευθυνότητας και της ατιμωρησίας. Διότι η Μάνδρα δεν έτυχε αλλά πέτυχε. Μιλάμε για ένα έργο που έπρεπε να γίνει το 2003, μιλάμε για μια μελέτη που ξεκίνησε το 1995 και υλοποιήθηκε το 2016. Έπρεπε να εκλεγεί η δική μας παράταξη για να μπει μισό δισ. ευρώ σε αντιπλημμυρικά έργα και όχι σε φιέστες. Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στο έργο της δικαιοσύνης» είπε η κ. Δούρου.

Τέλος σχολιάζοντας το θέμα του κυκλώνα Ζορμπά η Περιφερειάρχης τόνισε ότι «ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας ως όφειλε κάλεσε τους συναρμόδιους φορείς προκειμένου όλες οι εμπλεκόμενες αρχές να είναι έτοιμες. Νομίζω ότι έχουμε πάρει όλοι τις οδηγίες μας. Στη χώρα μας έχουμε 11 εκατομμύρια μικρούς Πρωθυπουργούς. Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με όλους τους επιχειρησιακούς κρίκους σε ότι χρειαστεί».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση