GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέοι επικεφαλής του Πρωτοδικείου και του Εφετείου Αθήνας

Τους νέους διευθύνοντες στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο Αθήνας για την επόμενη διετία, ανέδειξαν μέσω αρχαιρεσιών οι συνάδελφοι τους δικα...

Τους νέους διευθύνοντες στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο Αθήνας για την επόμενη διετία, ανέδειξαν μέσω αρχαιρεσιών οι συνάδελφοι τους δικαστές και εισαγγελείς των δύο βαθμών.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, νέος προϊστάμενος στη θέση του απερχόμενου Ηλία Ζαγοραίου αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Ιωαννίδης, πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ, ο οποίος έλαβε 59 ψήφους έναντι των 54 που έλαβε η συνυποψήφια του Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, προϊσταμένη στην Ποινική Δίωξη.
Για την προεδρία του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου, οι δικαστές εξέλεξαν τον πρωτοδίκη Γεώργιο Γρίβα.
Στην Εισαγγελία Εφετών η κάλπη ανέδειξε τον εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Μωραϊτάκη, ο οποίος θα διαδεχθεί στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας τον Αντώνη Λιόγα. Ο νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών εξελέγη με 47 ψήφους, ενώ ο έτερος υποψήφιος εισαγγελέας Παντελής Στραγάλης έλαβε 34 ψήφους.
Τέλος, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου, μοναδικός υποψήφιος στις αρχαιρεσίες, είναι ο πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Θεόδωρο Κανελλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση