GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουρ: Η Γκουέν Στεφάνι είναι ο λόγος που κατέβηκε για πρόεδρος ο Τραμπ

Ο Μάικλ Μουρ έκανε τον εντυπωσιακό ισχυρισμό ότι η Gwen Stefani ήταν ο λόγος που ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε ως υποψήφιος πρόεδρος τ...

Ο Μάικλ Μουρ έκανε τον εντυπωσιακό ισχυρισμό ότι η Gwen Stefani ήταν ο λόγος που ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter την Τετάρτη ότι ο Τράμπ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, αφού έμαθε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έβγαζε περισσότερα χρήματα από τον ίδιο, ως coach στο "Voice" του NBC.

Ο Μουρ ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ οργάνωσε την καμπάνια του Trump Tower με σκοπό να δείξει στο NBC ότι ήταν πιο δημοφιλής. Το NBC άρχισε να εκπέμπει το The Apprentice το 2004.

"Είχε μιλήσει για το αξίωμα του προέδρου από το 1998, αλλά δεν ήθελε πραγματικά να είναι πρόεδρος. Δεν υπάρχει ρετιρέ στον Λευκό Οίκο. Και δεν θέλει να ζήσει σε μια μαύρη πόλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση