GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

"Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ. Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς"...

"Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ. Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς" δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα militaire.gr.

Αναφορικά με το Σκοπιανό κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ και τον Νικολά Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις που κάνουν και υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ πιθανό να μην προχωρήσει και πάντως είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες. Για την εμπλοκή και τη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ επεσήμανε ότι “πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η “περιζήτητη νύφη” .

Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Καμμένος αναγνωρίζει ως κίνηση καλής θέλησης την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, ωστόσο τόνισε ότι οι προκλήσεις συνεχίζονται και δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί εφησυχασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση