GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ του μοντέλου που έχασε την ζωή του στην θαλαμηγό μεγιστάνα...

Θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει γίνει ο θάνατος του μοντέλου στην θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστάνα που βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Η ...

Θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει γίνει ο θάνατος του μοντέλου στην θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστάνα που βρισκόταν στην Κεφαλονιά.
Η Sinead McNamara μοντέλο στο Instagram από το Port Macquarie στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία εργαζόταν εδώ και 4 μήνες στο πολυτελές γιοτ Mayan Queen που ανήκει στον Μεξικανό Alberto Bailares τον επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης μεταλλευτικής εταιρείας στο Μεξικό  αξίας 9.6 δις δολλαρίων.
Δύο βδομάδες πριν από τον θάνατό της το νεαρό μοντέλο είχε γράψει μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram σύμφωνα με την Daily Mail.
''Το κεφάλι μου είναι άνω κάτω. Γύρισε με εκεί που μόνη μου ανησυχία ήταν να μην ανοίξει το κεφάλι μου'' σχολίασε μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια σε quade bike.
Όλα τα μέλη του πληρώματος που δεν ξεπερνούν τα 24 ανακρίνονται, ενώ έρχονται η μητέρα και η αδερφή του μοντέλου στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση