GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Καμμένου-ΝΔ για τα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής τομεάρχης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με αφορμή τη...

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής τομεάρχης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με αφορμή την κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης για «τη φημολογούμενη πρόθεση της κυβέρνησης να υλοποιήσει την απόφασης του ΣτΕ και να χορηγήσει τα οφειλόμενα αναδρομικά στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων», δήλωσαν τα εξής:

H επικοινωνιακή εκμετάλλευση και η πολιτική κοροϊδία των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το θέμα υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ και την χορήγηση των οφειλομένων αναδρομικών, πρέπει άμεσα να σταματήσει.

Ζητάμε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, να δεσμευτεί άμεσα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ και χορήγησης των αναδρομικών, που να περιλαμβάνει τον ακριβή μήνα έναρξης, τις μηνιαίες δόσεις και την πηγή χρηματοδότησης.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρει: «Οι “σφαγείς” του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για τη δικαίωση των φρουρών της Εθνικής Κυριαρχίας και ασφάλειας. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ».

Δείτε την ανάρτησή του Πάνου Καμμένου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση