GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πρώτη φορά ένας Αμερικανός πίσω από τις κάμερες του "Τζέιμς Μποντ" - ΦΩΤΟ

Τέλος στην αγωνία. Βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και ...

Τέλος στην αγωνία. Βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και πρόκειται για μεγάλη ανατροπή.

Σε αναζήτηση σκηνοθέτη ήταν οι παραγωγοί μετά την αποχώρηση του Βρετανού Ντάνι Μπόιλ για "καλλιτεχνικές διαφωνίες". Κι έτσι η αναζήτηση κατέληξε στο πρόσωπο του Αμερικανού Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα.

Πρόκειται για τον πρώτο Αμερικανό που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία ταινίας του εμβληματικού Βρετανού πράκτορα 007.

Ο Φουκουνάγκα είναι 41 ετών και έχει σκηνοθετήσει την πολεμική ταινία "Beasts of No Nation" και τον πρώτο κύκλο της πετυχημένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου "True Detective" για την οποία απέσπασε βραβείο Emmy το 2014.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Κάρι. Το γεγονός ότι είναι πολυτάλαντος και εφευρετικός τον αναδεικνύει σε μια εξαιρετική επιλογή για την επόμενή μας περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ", ανακοίνωσαν οι παραγωγοί Μάικ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι μέσω Twitter.

Ο Φουκουνάγκα γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1977 στην Καλιφόρνια. Ο πατέρας του, ο Αντονι Σούτζο Φουκουνάγκα, ιαπωνικής καταγωγής, γεννήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου ζούσαν έγκλειστοι Ιάπωνες Αμερικανοί κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με το Imdb.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση