GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θεοχαρόπουλος στηρίζει Μπουτάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής,...

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπουτάρη, συζήτησαν θέματα που αφορούν στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του δημάρχου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε: «Τον κ. Μπουτάρη η ΔΗΜΑΡ τον στήριξε το 2010 πρώτη φορά, τον στήριξε και το 2014. Ήμασταν από τους πρώτους που στηρίξαμε αυτήν την υποψηφιότητα γιατί πιστεύαμε στην αλλαγή στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Νιώθουμε ότι αυτή η προοδευτική αλλαγή σε πάρα πολλά θέματα έχει έρθει. Η πόλη έχει γίνει εξωστρεφής και αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε κυκλοφορεί σε αυτήν. Σε οποιαδήποτε επιλογή του Γιάννη Μπουτάρη από δω και πέρα θα τον στηρίξουμε».
Σχετικά με το γεγονός ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Μπουτάρη, ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρω τι στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πολλές φορές άλλα λέει και άλλα πράττει. Όποιος έρχεται στις δικές μας επιλογές, ας έρθει. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος εσωστρέφειας σε αυτήν τη διαδικασία».
Ο κ. Μπουτάρης, από την πλευρά του, σημείωσε: «Με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε παλιούς και στενούς δεσμούς, καθώς από εκεί προέρχεται ένα σημαντικό κομμάτι της "Πρωτοβουλίας". Για τη ΔΕΘ νομίζω πως ο κ. Θεοχαροπουλος δέχτηκε την άποψη ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι με τους πολιτικούς να τυραννάνε την πόλη».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε, ακόμη, ότι «λόγω του νέου εκλογικού συστήματος οι συνεργασίες είναι υποχρεωτικές. Θα πρέπει από τώρα να συζητάμε και να καθιστούμε ένα πνεύμα συναινετικό, γιατί αλλιώς δεν θα λειτουργήσει ο δήμος. Έτσι θα κάνουμε συναντήσεις μέχρι να βρούμε τα κοινά σημεία επαφής. Όσο για τις στηρίξεις, όποιος μας στηρίζει καλά θα κάνει».
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση