GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό του Γούντι Άλεν η σύζυγός του για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του

Τον σύζυγό της Γούντι Άλεν υπερασπίζεται η Σουν Γι Πρεβέν ενάντια στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τη σεξουαλική κακοποίηση τ...

Τον σύζυγό της Γούντι Άλεν υπερασπίζεται η Σουν Γι Πρεβέν ενάντια στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, Ντίλαν.

"Αυτό που συμβαίνει στον Γούντι είναι τόσο θλιβερό, τόσο άδικο. Η Μία Φάροου "εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #MeToo για να παρουσιάσει την Ντίλαν ως θύμα. Και μια ολόκληρη νέα γενιά μιλάει για αυτήν την ιστορία, ενώ δεν θα έπρεπε" είπε η 47χρονη Σουν-Γι σε σπάνια συνέντευξή της στο περιοδικό New York Magazine.

Επιπλέον, αναφέρεται στη δύσκολη σχέση που είχε όταν ήταν παιδί με τη Μία Φάροου, η οποία την υιοθέτησε όταν ήταν παντρεμένη με τον Αντρέ Πρεβέν.

Οι δηλώσεις της Σουν-Γι έριξαν λάδι στη φωτιά της διαμάχης μεταξύ του σκηνοθέτη και πολλών μελών της οικογένειας Φάροου, καθώς στο ίδιο άρθρο η Ντίλαν Φάροου διαβεβαιώνει ότι η μητέρα της δεν την ώθησε να φέρει και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση αυτή, επωφελούμενη από το κίνημα #MeToo.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ντίλαν Φάροου παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της στην οποία αναφερόταν λεπτομερώς στις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει πολλές φορές στο παρελθόν για το πώς ο σκηνοθέτης την κακοποίησε σεξουαλικά το 1992, όταν εκείνη ήταν επτά ετών.

"Όλο αυτό απλώς με ξανακάνει θύμα. Χάρη στη μητέρα μου μεγάλωσα σε ένα φανταστικό σπίτι" είπε στο New York Magazine.

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου η Ντίλαν ανάρτησε στο Twitter μια δήλωση που υπογράφουν πολλά βιολογικά και θετά παιδιά της Μία Φάροου, διαβεβαιώνοντας ότι η ηθοποιός υπήρξε μια "τρυφερή και γενναιόδωρη" μητέρα. Προσθέτουν ότι η προσπάθεια συκοφάντησης της Φάροου γίνεται με στόχο να υποβαθμιστούν οι κατηγορίες της Ντίλαν σε βάρος του πατέρα της.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση