GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε την φωνή του ο Μπόνο - Αποχώρησε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Βερολίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι θαυμαστές των U2 απογοητεύτηκαν, γιατί η συναυλία του διάσημου συγκροτήματος στο Βερολίνο ακυρώθηκε αφού ο Μπόνο έχασε τη φωνή ...

Οι θαυμαστές των U2 απογοητεύτηκαν, γιατί η συναυλία του διάσημου συγκροτήματος στο Βερολίνο ακυρώθηκε αφού ο Μπόνο έχασε τη φωνή του.

Η ιρλανδική μπάντα έπαιξε λίγα τραγούδια όταν ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το πλήθος λέγοντας: "Νομίζω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν είναι σωστό για σας".

Σε όσους βρίσκονταν μέσα στο Mercedes-Benz Arena ειπώθηκε ότι θα υπάρξει μια σύντομη παύση, αλλά αργότερα τους ενημέρωσαν ότι η συναυλία τελείωσε. Ο Μπόνο υποσχέθηκε ότι θα προγραμματιστεί εκ νέου η συναυλία.

Ορισμένοι υποστήριξαν ότι τα μηχανήματα καπνού είχαν επηρεάσει τη φωνή του.

"Ο Μπόνο ήταν σε πολύ καλή φόρμα και η φωνή του άψογη πριν από την συναυλία και όλοι περίμεναμε τη δεύτερη νύχτα στο Βερολίνο, αλλά μετά από μερικά τραγούδια, υπέστη πλήρη απώλεια φωνής" ανέφεραν οι U2 σε ανακοίνωσή τους.

"Δεν ξέρουμε τι συνέβη και παίρνουμε ιατρικές συμβουλές", πρόσθεσε η μπάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση