GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Σίρακιουζ

Επτά άτομα, ανάμεσά τους παιδιά, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Σίρακιουζ της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, γνωστοποίησε το συν...

Επτά άτομα, ανάμεσά τους παιδιά, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Σίρακιουζ της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, γνωστοποίησε το συνδικάτο των εργαζομένων στο πυροσβεστικό σώμα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ακούστηκαν πυρά λίγο μετά τις 21:00 τοπική ώρα και όταν άνδρες της έσπευσαν στο σημείο βρήκαν πολλούς ανθρώπους με τραύματα από πυρά καραμπίνας.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε πόσοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ή πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή τους. Νωρίτερα, είχε κάνει λόγο για πέντε θύματα, χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Syracuse.com ανέφερε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση για τον θάνατο ενός ανθρώπου από καρκίνο νωρίτερα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, πολλά ασθενοφόρα αποχώρησαν από τον τόπο όπου έγινε το επεισόδιο, με αστυνομική συνοδεία, περί τις 21:15.

Κατά την ίδια πηγή, ακούστηκαν τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί στο κέντρο του Σίρακιουζ, το οποίο απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση