GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιπλέον εξουσία δίνει ο Τραμπ στο ΥΠΟΙΚ για την εφαρμογή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Διάταγμα με το οποίο το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναλαμβάνει περισσότερες δικαιοδοσίες σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρ...

Διάταγμα με το οποίο το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναλαμβάνει περισσότερες δικαιοδοσίες σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό αφορά τις ήδη επιβληθείσες κυρώσεις σε σχέση με την προσάρτηση της Κριμαίας και τις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας σύμφωνα με τον νόμο CAATSA (Countering America's Adversaries Through Sanctions Act (σ.σ. νόμος για την αντιμετώπιση αντιπάλων της Αμερικής μέσω κυρώσεων).

Διευκρινίζεται ότι το διάταγμα το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, δεν επιβάλλει νέες κυρώσεις, αλλά θέτει σε μια σειρά το καθεστώς εφαρμογής των ήδη ληφθέντων περιοριστικών μέτρων έναντι της Ρωσίας. Στη συνοδευτική επιστολή την οποία απέστειλε στο Κογκρέσο, αναφέρεται ότι το διάταγμα αποσκοπεί στην πιο αυστηρή τήρηση του καθεστώτος των κυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση