GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε ακόμη και πλαστική για να συνεχίσει τις διαρρήξεις - Απελάθηκε από την Ελλάδα και επέστρεψε...άλλος άνθρωπος

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν εξακρίβωσαν την ταυτότητα του 42χρονου Γεωργιανού που συνελήφθη την Τρίτη για διαρρήξεις και κλ...

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν εξακρίβωσαν την ταυτότητα του 42χρονου Γεωργιανού που συνελήφθη την Τρίτη για διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια των Νοτίων προαστίων.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή μαζί με δύο συνεργούς του που αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες το τελευταίο δίμηνο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στα νότια προάστια, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας.

Στο σπίτι του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, 850 ευρώ και μία χρυσή λίρα. Κατασχέθηκε επίσης ένα αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς για τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεων. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν στις περιοχές της Ηλιούπολης, της Αργυρούπολης και της Γλυφάδας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Το ενδιαφέρον όμως της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το παρελθόν του 42χρονου κακοποιού. Το 2009 είχε συλληφθεί για κλοπές και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση. Το 2014 κατά τη διάρκεια αδείας που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού δραπέτευσε, και έπειτα από λίγους μήνες συνελήφθη ξανά. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, του επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας απέλασης από τη χώρα και επέστρεψε στη Γεωργία. Εκεί, αποφάσισε να κάνει πλαστική επέμβαση στα δάχτυλα των χεριών του προκειμένου να αλλάξει δακτυλικά αποτυπώματα. Έχοντας πλέον νέο όνομα και καινούρια ταυτότητα με διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα γύρισε στην Ελλάδα και συνέχισε τη δράση του.

Όλα αυτά μέχρι την Τρίτη το πρωί όταν επιχείρησε να διαρρήξει ένα σπίτι στην Ηλιούπολη, μαζί με δύο συνεργούς του. Για κακή του τύχη, συμπτωματικά περνούσε από το σημείο μια αστυνομική περιπολία.

Ο 42χρονος συνεπλάκη με τους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Όταν ο δράστης οδηγήθηκε στο Α.Τ. , δεν κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν. Όμως, οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό . Έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι και αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση