GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων για επέτειο ΠΑΣΟΚ: Όπου επενδύονται μεγάλες ελπίδες έρχονται μεγάλες απογοητεύσεις

Με τη φράση «σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνει ο καθένας ότι όπου επενδύονται μεγάλες ελπίδες, συνήθω...

Με τη φράση «σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνει ο καθένας ότι όπου επενδύονται μεγάλες ελπίδες, συνήθως έρχονται στη συνέχεια μεγάλες απογοητεύσεις» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

«Εξέφρασε μία μεταδικτατορική εποχή όπου η νεολαία διψούσε για δημοκρατία και για σοσιαλισμό. Αντί για σοσιαλισμό όμως φτάσαμε σε ένα ατελείωτο πελατειακό καθεστώς και τελικά και στην ηθική και οικονομική πτώχευση της χώρας», τονίζει η Ένωση Κεντρώων για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τέλος, εκτιμά ότι «η λύση σήμερα δεν είναι να κρατούν κάποιοι ζωντανό ένα κατ' ουσίαν πεθαμένο στη συνείδηση του λαού σύστημα, αλλά να επιστρέψουμε στις αξίες και τις αρχές του κέντρου, αφήνοντας πίσω πολώσεις, οξύνσεις και την εξουσιομανία με την οποία δυστυχώς για δεκαετίες ταυτίστηκε το ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση