GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα καλλονή άναψε φωτιές - Γιατί ο Ρόμπι Γουίλιαμς έφαγε «παντόφλα»

Μπορεί η Αθηνά Μανουκιάν να επέστρεψε χαρούμενη στο σπίτι της μετά την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του βρετανικού «X-Factor», ό...

Μπορεί η Αθηνά Μανουκιάν να επέστρεψε χαρούμενη στο σπίτι της μετά την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του βρετανικού «X-Factor», όμως σίγουρα δεν συνέβη το ίδιο και με τον κριτή του talent show Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο διάσημος ποπ σταρ, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του για τα σωματικά προσόντα της Ελληνοαρμένισσας διαγωνιζόμενης, έγινε αντιληπτός από τη σύζυγό του, την επίσης κριτή Αΐντα Φιλντ, η οποία αδιαφορώντας για τις κάμερες του έριξε ένα βλέμμα-δηλητήριο για να τον επαναφέρει στην τάξη.

Τόσο ο τραγουδιστής των Take That όσο και άλλος κριτής, ο Σάιμον Κάουελ, δεν έκαναν την παραμικρή προσπάθεια να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους μόλις ανέβηκε στη σκηνή η Μανουκιάν για να τραγουδήσει το «Crazy in Love», με καυτό μίνι φόρεμα και ψηλές μπότες. Η κάμερα έδειχνε τον Γουίλιαμς να χαμογελά καθ' όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της, η οποία ξεκίνησε με ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού και ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη μέρους του σουτιέν της.

Μόλις τέλειωσε το κομμάτι, ο Γουίλιαμς, απευθυνόμενος στη σύζυγό του, τη ρώτησε χιουμοριστικά «τι μου επιτρέπεται να σκεφτώ;», με εκείνη να παίρνει τον λόγο και να σχολιάζει ότι βρήκε την εμφάνισή της λίγο κοινότοπη, δίνοντάς της ωστόσο το πράσινο φως για τον επόμενο γύρο. Οταν ήρθε η σειρά του Γουίλιαμς για κριτική, ο τραγουδιστής σχολίασε πως έχει πολλά «εκπληκτικά» στοιχεία πάνω της και πως αν είχε τα κατάλληλα τραγούδια, θα γινόταν pop star.

Η εμφανής έλξη του για την Ελληνοαρμένισσα καλλονή δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Φιλντ, η οποία γύρισε και κοίταξε αυστηρά τον σύζυγό της, την ώρα που η Μανουκιάν έφευγε από τη σκηνή. Σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να την ηρεμήσει, ο Γουίλιαμς μουρμούρισε χιουμοριστικά «είναι τόσο, μα τόσο άσχημη», ωστόσο οι χρήστες του twitter προέβλεψαν ότι κατά την επιστροφή τους στο σπίτι θα ερχόταν αντιμέτωπος με βαριάς μορφής κρεβατομουρμούρα.

Πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση