GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Ο ανασχηματισμός αποδεικνύει ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο

"Πρόκειται για έναν ανασχηματισμό ο οποίος αποδεικνύει ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο, ακόμη και σε επίπεδο τακτική...

"Πρόκειται για έναν ανασχηματισμό ο οποίος αποδεικνύει ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο, ακόμη και σε επίπεδο τακτικής. Πολιτικές κινήσεις αυτού του είδους, που έχουν ως κύριο μέλημα την τήρηση εσωκομματικών ισορροπιών και τις «μεταγραφές» για επικοινωνιακούς λόγους (που όπως αποδεικνύεται από τις αντιδράσεις έχουν τελικώς το αντίθετο αποτέλεσμα), επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση παραμένει εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη κρίση" τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως εξηγεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β' Αθήνας της ΝΔ, "στον χώρο αυτό άλλωστε θα κριθεί η έκβαση των επόμενων εκλογών και ή έκταση της εκλογικής νίκης του κόμματός μας".

Για τον ανασχηματισμό, σημειώνει ότι αυτός αποδεικνύει ότι "ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο, ακόμα και σε επίπεδο τακτικής", καθώς και ότι «η κυβέρνηση παραμένει εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη η κρίση».

Δηλώνει ότι τυπικά η Ελλάδα βρίσκεται όντως εκτός μνημονίου, αλλά ουσιαστικά "μια σειρά συνεχιζόμενων δεσμεύσεων και προγραμματισμένων περικοπών δεν αφήνουν χώρο για αυταπάτες". Εκτιμά μάλιστα ότι "θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα ώστε να βγει πραγματικά η Ελλάδα από τα μνημονιακά μέτρα".

Ενόψει της ΔΕΘ, δηλώνει ότι οι πολίτες "δεν θέλουν μια επανάληψη του παρελθόντος, με τεχνητή όξυνση του πολιτικού κλίματος και ανέξοδες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα στην πράξη", ενώ προσθέτει ότι ζητά "συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς η χώρα θα επιτύχει τη βιώσιμη ανάπτυξη, με ποια εργαλεία και με ποιο χρονοδιάγραμμα".

"Είναι προφανές ότι οφείλουμε όλοι μας να διαφυλάξουμε την πολιτική ζωή της χώρας από την κυριαρχία ενός τοξικού πολιτικού λόγου και μιας χωρίς όρια κομματικής αντιπαράθεσης, την οποία η χώρα πλήρωσε ακριβά τόσο στο απώτερο παρελθόν όσο και κατά την οικονομική κρίση την οποία βιώνουμε. Αλλά οποιαδήποτε κριτική από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρίς μία στοιχειώδη αυτοκριτική για τα όσα υβριστικά υποστήριζαν κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, έχει μηδενική αξιοπιστία. Κάτι τέτοιο όμως όχι μόνο δε συμβαίνει, αλλά μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι και σήμερα η Κυβέρνηση επιχαίρει για τέτοιου είδους προσωπικές επιθέσεις, στις οποίες πρωταγωνιστούν συχνά Υπουργοί της" ανέφερε.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση