GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θαύμα» στο ναυάγιο της Τανζανίας: Εντοπίστηκε ζωντανός άνδρας μετά από δύο ημέρες

Ζωντανό εντόπισαν έναν άνδρα οι δύτες που ερευνούν στην περιοχή όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο ναυάγιο στη λίμνη Βικτόρια στην Τανζα...

Ζωντανό εντόπισαν έναν άνδρα οι δύτες που ερευνούν στην περιοχή όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο ναυάγιο στη λίμνη Βικτόρια στην Τανζανία την περασμένη Πέμπτη στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 183 άνθρωποι.

Τέσσερις δύτες του Πολεμικού Ναυτικού επιχειρούν εκ νέου στο βυθισμένο MV Nyerere καθώς άκουσαν ήχους που παρέπεμπαν σε ίχνη ζωής.

Τελικά ανέσυραν έναν άνδρα από το αναποδογυρισμένο πλοίο, ο οποίος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Τα πτώματα επιβατών εξακολουθούν να επιπλέουν στην επιφάνεια της λίμνης γύρω από το ναυάγιο και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 300 επιβάτες, ενώ ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι ο αριθμός των νεκρών έχει φθάσει τους 183.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση