GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η δικαστική έρευνα για το Μάτι...

«Ανέκρουσε πρύμναν» η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να αποστέλλει παραγγελία στον διενεργούνται την έρευ...


«Ανέκρουσε πρύμναν» η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να αποστέλλει παραγγελία στον διενεργούνται την έρευνα για το Μάτι, ζητώντας του να παραμείνει στο τιμόνι της έρευνας μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Μετά το πλήθος των αντιδράσεων που προκάλεσε η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η κ. Ξένη Δημητρίου με παραγγελία της ζητά τώρα να παραμείνει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος στη θέση του μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης για την απόδοση ποινικών ευθυνών στα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πρόσωπα. Μετά τις αντιδράσεις  πηγές της Εισαγγελίας διευκρινίζουν ότι η παραγγελία για έρευνα στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δόθηκε για να είναι πιο ολοκληρωμένη η έρευνα και όχι για να σταματήσει η πορεία της.
Aυτό που επισημαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελέα είναι πως διαβίβασε το σχετικό έγγραφο που αφορά στο πόρισμα της Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου ο κ. Ζαγοραίος να λάβει γνώση για αυτό ώστε να το αναζητήσει στην συνέχεια συσχετίζοντας το με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του.
Εισαγγελικές πηγές διευκρίνιζαν δε ότι το έγγραφο αυτό δεν σημαίνει πάγωμα της έρευνας καθώς είναι στην κρίση του εισαγγελέα το αν θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της έρευνας που είναι οι κλήσεις σε υπόπτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση