GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Dimitris Liberopoulos ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  (αποκλειστικό ) ( αρμόδιος της ελληνικής κυβέρνησης είχε...

Dimitris Liberopoulos
ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

(αποκλειστικό )

( αρμόδιος της ελληνικής κυβέρνησης
είχε απορρίψει συνεργασία με την Αθηνά
στην εκμετάλλευση του Σκορπιού )
---------------------------------------------------
Μετά τον γάμο της με τον Ντόντα η Αθηνά είχε ρθει μαζί του στην Ελλάδα.
Και... Χτυπάει το τηλέφωνό μου, νόμισα ότι μου κάνουν πλάκα... Ήταν
ο Ελληνοβραζιλιάνος κουμπάρος του ζεύγους Κώστας Κοτρωνάκης που με καλούσε να πάω στη Γλυφάδα όπου πίνανε τον καφέ τους στου Ζέρβα οι τρείς, μαζί με το ζεύγος Ισίδωρου Κούβελου - Ντόρας Μπακογιάννη.

- Να μας φέρεις και το αγαλματίδιο του Ωνάση, μου λέει ο κ. Κοτρωνάκης που δεν ήξερε ότι ήταν από άργιλο και ασήκωτο. ( Δεν έδωσα το άγαλμα γιατί η εγγονή του Ωνάση δεν ήξερε ούτε μιά λέξη στα ελληνικά ).

Τελικά, να μη πολυλογώ, η Αθηνά έλαβε από τον κ. Κούβελα ( πρόεδρο της Ομοσπονδίας ιππασίας ) ελληνική ταυτότητα ιππεύτριας και πρότεινε ο ολυμπιονίκης άντρας της να γίνει Έλληνας υπήκοος. Ακόμη είχε σχέδια για το μέλλον, όπως το ελληνικό δημόσιο να συνεργαστεί μαζί της στον Σκορπιό που να μετατραπεί σε θέρετρο ανώτατου τουρισμού.

Τότε, κυβερνητικός παράγοντας ( πέστε τον "ειδικό", "αρμόδιο" ή υπουργό ) νομίζοντας ότι έχουν αρχίσει μπίζινες ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια του νησιού και του επιχειρηματία κ. Κούβελα αρνήθηκε κάθε συνεργασία του δημόσιου μαζί της. Έκπληκτη στην αρχή η Αθηνά, θυμωμένη μετά, επέστρεψε στη Βραζιλία και αποφάσισε να μη ξαναπατήσει στην Ελλάδα.

Αυτά θέλει να βγάλει στη φόρα σήμερα η μοναδική απόγονος και κληρονόμος του Ωνάση, αλλά όσο πάει και πήζει το μυαλό της και ποιό το κέρδος, σκέφτεται. Αλλά κι΄ εγώ - με τόσα χρόνια στη πλάτη - που γνωρίζω λεπτομέρεις και ονόματα, δεν έχω πιά την πνευματική και σωματική αντοχή να εμπλακώ και να αντέξω σε αντεγκλήσεις και αντιδικίες επί του θέματος.

Δεν θα αποκαλύψω όνομα, γιατί θα γίνει σεισμός. Αλλά οι παλαιότεροι που θα το βρούν, δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσω γιατί δεν αντέχω μπλεξίματα σε αυτή την ηλικία. Αυτά και ΤΕΛΟΣ.

1 σχόλιο

  1. Και εγω θα φυγω δεν θα ξαναρθω...
    ειναι το πιο αθλιο και το πιο γαμημενο κρατους του κοσμου που τρωει τα παιδια του σαν στραγαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση