GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η οικογένεια της Αρίθα Φράνκλιν με τον επικήδειο που εκφώνησε ο πάστορας: «Δεν τη σεβάστηκε»

Απεχθή και προσβλητικό χαρακτήρισε τον επικήδειο λόγο του πάστορα Τζάσπερ Ουίλιαμς για την Αρίθα Φράνκλιν μέλη της οικογένειας της...

Απεχθή και προσβλητικό χαρακτήρισε τον επικήδειο λόγο του πάστορα Τζάσπερ Ουίλιαμς για την Αρίθα Φράνκλιν μέλη της οικογένειας της αείμνηστης "βασίλισσας της soul".

Ο αιδεσιμότατος Τζάσπερ Ουίλιαμς ο νεότερος, πάστορας της «Εκκλησίας Βαπτιστών του Σάλεμ» στην Ατλάντα, ο οποίος επιλέχθηκε λόγω των επικήδειων λόγων που είχε εκφωνήσει κατά το παρελθόν για μέλη της οικογένειας Φράνκλιν, πέρασε όλη την ώρα στο βήμα αναπτύσσοντας κοινωνικά θέματα τα οποία, όπως είπε, είναι καθοριστικά για την κοινότητα των μαύρων. Ωστόσο, η οικογένεια Φράνκλιν σημείωσε ότι: "Θεωρούμε ότι τα σχόλια που έκανε ήταν προσβλητικά και απεχθή. Ο αιδεσιμότατος Τζάσπερ Ουίλιαμς πέρασε περισσότερα από 50 λεπτά μιλώντας και σε καμιά στιγμή δεν μίλησε όπως αρμόζει για τη θανούσα".

Ο αιδεσιμότατος Ουίλιαμς είπε στις δηλώσεις του ότι οι μαύρες άγαμες μητέρες που είναι μόνες δεν μπορούν να μεγαλώνουν μαύρους γιους για να γίνουν άνδρες και ότι οι ζωές των μαύρων δεν μετράνε "έως ότου οι μαύροι αρχίσουν να σέβονται τις ζωές των μαύρων και να σταματήσουν να αυτοκτονούν".

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση