GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ

Θέμα Παναγιώτη Κονέ δεν υπάρχει για την ΑΕΚ,​ μετά από απόφαση των Δημήτρη Μελισσανίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη, παρότι ο Έλληνας μέσ...

Θέμα Παναγιώτη Κονέ δεν υπάρχει για την ΑΕΚ,​ μετά από απόφαση των Δημήτρη Μελισσανίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη, παρότι ο Έλληνας μέσος πήρε χθες την ελευθέρας του από την Ουντινέζε και υπήρξαν σενάρια που τον έφερναν ξανά στον δρόμο της επιστροφής στην Ένωση.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν πρόκειται να συμβεί. Ο προπονητής του δικεφάλου, άλλωστε, ήθελε αμυντικό χαφ και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποδώσει σε αυτή τη θέση.

Ακόμη, όμως, κι αν ο Ουζουνίδης εισηγούνταν την απόκτηση του Κονέ, δεν θα γινόταν δεκτό το αίτημά του, αφού όταν οι συνεργάτες του Μελισσανίδη έριξαν ξανά στο τραπέζι το όνομα του παίκτη, το αφεντικό της ΑΕΚ έλεγε πως δεν πρόκειται να πάρει έναν παίκτη, στον οποίο είχε προσφέρει ό,τι ήθελε, αλλά εκείνος έκανε διακοπές και ανέβαζε selfie.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση