GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεράστια προβλήματα στην Κόρινθο: Ρέματα έχουν φθάσει στα όρια τους στο δήμο Βέλου – Βόχας

Προβλήματα καταγράφονται στον νομό Κορινθίας από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή. Σύμφωνα με όσα α...

Προβλήματα καταγράφονται στον νομό Κορινθίας από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης, «ρέματα στις περιοχές Σωληνάρι, Χαλκί και Πουλίτσα του δήμου Βέλου - Βόχας, έχουν φθάσει στα όρια τους, διότι δεν υπάρχει διέξοδος για το νερό.»

Όπως πρόσθεσε, «μηχανήματα του δήμου, αλλά και της περιφέρειας εργάζονται στην περιοχή για να ανοίξουν τα ρέματα, ώστε να βρει διέξοδο το νερό.»

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «και στο ρέμα Ξυδιάς στο Ξυλόκαστρο υπάρχει αρκετό νερό, αλλά έχει διέξοδο προς τη θάλασσα.»

Ακόμη, σύμφωνα με τον Πελοπίδα Καλλίρη, «λόγω των ισχυρών ανέμων υπήρξαν πτώσεις δέντρων στο δήμο Βέλου - Βόχας, ενώ έγινε και μία κατολίσθηση στο δρόμο Ισθμού - Επιδαύρου, ο οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα.»

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση