GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός: Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατριός μου - ΦΩΤΟ

Στην αυτοβιογραφία της που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου η δις βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σάλι Φιλντ, σοκάρει αποκαλύπ...

Στην αυτοβιογραφία της που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου η δις βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σάλι Φιλντ, σοκάρει αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό της.
Όπως γράφει. η κακοποίηση συνέβη όταν ήταν 14 χρονών. Ο κασκαντέρ, Τζοκ "Τζόκο" Μαχόνεϊ την κάλεσε στο υπνοδωμάτιό του. "Ήξερα" γράφει στο βιβλίο της, "αισθανόμουν και παιδί αβοήθητο και όχι παιδί. Ισχυρή. Αυτό ήταν δύναμη. Και την είχα. Αλλά ήθελα να είμαι παιδί".
Σύμφωνα με τους New York Times που φιλοξενούν δηλώσεις της και αποσπάσματα του βιβλίου της, η μητέρα της Φιλντ, Μάργκαρετ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα της, Ρίτσαρντ, το 1951 και παντρεύτηκε τον Μαχόνεϊ το 1952. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1968 ενώ ο Μαχόνεϊ πέθανε το 1989.
Δεν τόλμησε να αποκαλύψει το παραμικρό στη μητέρα της έως το 2012, κι ενώ πρωταγωνιστούσε στην ταινία Λίνκολν.
Η Φιλντ περιγράφει στην αυτοβιογραφία της κι άλλες περιπτώσεις κακοποίησης που είχε υποστεί. Μία από αυτές, το 1968, όταν ξύπνησε για να ανακαλύψει τον μουσικό Τζίμι Γουέμπ να βρίσκεται πάνω της. "Δεν πιστεύω ότι είχε κακή πρόθεση, απλώς νομίζω είχε χάσει το μυαλό του". Ο Γουέμπ απάντησε στους NYT ότι εκτιμά βαθύτατα τη Φιλντ.

Η Οσκαρική ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Μπαρτ Ρέινολντς στη συνέντευξή της στους ΝΥΤ καθώς οι δυο τους ήταν ζευγάρι για μια πενταετία και η σχέση τους ήταν θυελλώδης.
«Χάρηκα που ο Μπαρτ δεν θα διαβάσει όσα έγραψα, που κανείς δεν θα του κάνει ερωτήσεις για όσα θα διαβάσει, που δεν θα χρειαστεί να αμυνθεί ή να επιτεθεί, πράγμα που μάλλον θα έκανε. Δεν θα ήθελα να τον πληγώσω παραπάνω» ανέφερε ενώ συσχέτισε την παρουσία του αείμνηστου ηθοποιού στη ζωή της μ' αυτή του πατριού της: «Μάλλον προσπαθούσα να ξορκίσω κάτι, όσο ήμουν με τον Μπαρτ. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω μια σχέση να λειτουργήσει» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση